Magazine Online

Despre platforma Shopify

Despre platforma Shopify

Peste un milion dintre cele mai de succes mărci din lume au încredere în Shopify pentru a vinde, expedia comenzi și procesa plăți.

Întrucât primim multe întrebări telefonic, prin email sau în comentarii, vrem să luăm un moment pentru a clarifica ce este exact și ce face Shopify și ce nu este și nu face.

Practic, Shopify este o soluție software care vă permite să construiți un magazin online rapid, scalabil, optimizat pentru conversie. Are toate funcționalitățile de care aveți nevoie pentru a proiecta un magazin, pentru a afișa produsele online, pentru a urmări inventarul, a accepta plăți, a calcula transportul, precum și ratele de impozitare și multe altele. 

Shopify vine cu o serie de instrumente care vă ajută să analizați fiecare aspect al magazinului dvs. online. Cu aceste instrumente, utilizatorii pot proiecta experiențe online personalizate pentru clienți și pot maximiza rentabilitatea investiției (ROI) a cheltuielilor de marketing. Tehnologia ajută, de asemenea, la reducerea costurilor la nivel global prin automatizarea gestionării relațiilor cu clienții, gestionarea stocurilor, tranzacțiilor și multe altele. La LORAX am integrat cu success magazine online pe platforma Shopify cu procesatori de plata precum EuPlatesc, Netopia Payments, Stripe, precum si cu softuri de facturare precum SmartBill, automatizare stoc cu platforma eMag si asa mai departe. 

Ce pot vinde pe Shopify?

Shopify oferă soluții pentru a vinde nu numai produse fizice, ci și servicii, abonamente, bilete la evenimente, cursuri, carduri digitale, acceptă chiar si donații. Mai mult, nu există nicio limită la numărul de produse și servicii pe care le vindeți online. Dacă tranzacționați cu produse necorporale, Shopify este o opțiune excelentă pentru a vinde produsele dvs. online. Dacă nu aveți produse și servicii, puteți opta pentru înființarea unei întreprinderi dropshipping.

Este optimizat pentru mobil?

Shopify vine cu un design optimizat pentru dispozitivele mobile. Shopify detine si aplicatie mobile. Prin instalarea aplicației Shopify, vă puteți conecta la contul dvs. și puteți începe să vă rulați magazinul de pe dispozitivul mobil. Aplicația Shopify rulează atât pe dispozitive iPhone sau Android.

Multi Store

Folosiți o singură platformă pentru a vinde produse oricui, oriunde - în persoană cu punctul de vânzare, online prin magazinul online sau pe marketplace-uri precum eMag, OLX si asa mai departe.

Usurinta de utilizare

Obțineți informațiile de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta - utilizați un singur tablou de control pentru a gestiona comenzile, transportul și plățile oriunde ați merge.

Pentru orice intrebari referitoare la platforma Shopify nu ezitati sa ne contactati!

Reading next

Ce este experienta utilizatorului (UX)?

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.