Magazine Ecommerce Dropshipping

Dropshipping-ul este o opțiune care capătă din ce în ce mai multă relevanță ca model de afaceri viabil pentru magazinele online. Acest model de distribuție, care scutește proprietarul ecommerce-ului de sarcinile logistice, este strâns legat de vânzarea online. Practic, dropshipping-ul înseamnă lucrul următor: este o metoda de executie in retail, prin care un magazin online nu are un stoc fizic pentru produsele pe care le comercializeaza. Atunci cand un client finalizeaza comanda in site, comerciantul o transmite la furnizor si acesta livreaza produsele direct la adresa clientului.

Acest sistem de vanzare este unul performant, ce da rezultate concrete pe termen lung.

Nu trebuie să îți faci deloc griji cu privire la chestiuni ce țin de stoc sau inventar!

Sigur, par câștiguri facile — vinzi bunurile altor oameni și iei o parte din bani pentru tine — dar când ții cont de toate dezavantajele, obstacolele și de managementul zilnic, nu este nici pe departe ușor. De aceea suntem aici să te ajutăm. 

De ce magazinele noastre la cheie

1. Echipa noastră analizează sute de produse în fiecare zi pentru a-ți arăta care dintre ele au cel mai mare potential de dropshipping. Facem de asemenea analiza concurenței și analiză de magazin pe baza industriei și a țării pentru a găsi produse profitabile și cerute pentru a fi vândute. Spune-ne ce tip de afacere vrei să începi (ex. modă, elecronice, fitness, animale de companie etc.) și permite-ne să ne ocupăm de restul.

  1. Sunt atât de mulți factori de care depinde succesul produsului tău, iar noi suntem aici să te ajutăm!
    • Ad-ul tău trebuie să țintească și să atragă audiența potrivită✔️
    • Websiteul tău trebuie să convertească✔️
    • Trebuie să-ți convingi clienții să cumpere chiar acum, înainte de a renunța și a căuta altceva✔️
    • Produsul nu ar trebui să fie disponibil pe scară largă (ex. nu în magazinele care vând cu amănuntul)✔️
  1. Folosim teme premium create exclusiv pentru dropshipping cu un larg catalog de produse si categorii optimizate pentru conversie. 
Pagina de categorie

Pagina de produs

Am făcut un design foarte simplu pentru magazinul tău și, cu toate că i-am adăugat diferite functii cheie este proiectat în așa fel încât să reducă timpul de încărcare. Am perfecționat fiecare aspect, oferindu-ți o temă foarte rapidă plăcută atât pentru Facebook, cât și pentru clienții tăi.

Colectorul de e-mailuri

Această caracteristică este regina stimulării conversiei! Prinde clienții pe picior de plecare și îi transformă în cifre de vânzări. 

Limită de timp

 A oferi ceva pentru un timp limitat va stimula mereu vânzările. Teama că nu vor mai găsi produsul devine un stimul puternic care va determina consumatorii să cumpere impulsiv . 

Maximizează-ți vânzările

Fă mai mult profit cu un coș de cumpărături cu popup-uri ce apar înainte de finalizarea comenzii. Studiile arată că este mult mai probabil ca vizitatorii să cumpere ceva chiar după ce au finalizat comanda principală și înainte de a ieși de pe site .

Marcatorul vânzărilor urgente

Arată-le oamenilor că lucrurile se vând pe siteul tău, iar aceasta va stimula conversiile. Teama că produsul va lipsi va crește întotdeauna vânzările

Ce oferim?

Oferim pre-made drop-shipping website incarcat cu produse profitabile, cerute pentru a fi vândute, deprinderile pentru a le face marketingul și motivația de a reuși.  Am implementat tot cee ce noi am învățat în ultimii 4 ani de dropshipping.

Extras: Oferim pre-made websites în nișa industriei pentru adulți incarcate cu mii de produse de la furnizori verificați din UK.

De ce industria pentru adulți?

Este o oportunitate de afacere incredibil de lucrativă. Divertismentele pentru adulți sunt o industrie de 100 de miliarde de dolari. Websiteul tău va fi încărcat cu jucării, lenjerie și multe altele de la mărci de top din această industrie. 

Intrebari frecvente:

Q: Pe ce piata pot vinde produsele listate pe siteurile la cheie?

A: Oriunde in lume. Poti promova afacerea ta la nivel global. 

Esti pregatit sa construiesti o experienta de neuitat?

 

DEMO WEBSITE DROPSHIPPING

1. Demo General Store

CLICK AICI PENTRU DEMO WEBSITE

2. Magazin Drop Shipping-Pentru copii

CLICK AICI PENTRU DEMO WEBSITE

3. Magazin la cheie cu produse pentru adulti.

Atentie! Varsta minima pentru a accesa website-ul este de 18 ani! Accesand website-ul confirmati ca varsta dumneavoastra este de 18+ani!


CLICK AICI PENTRU DEMO WEBSITE

 

Avertisment: Începerea unei afaceri presupune muncă. Chiar daca oferim website-urile gata facute, ca orice alt model de business transformarea afacerii într-una profitabilă nu se va întâmpla peste noapte! Modelul de business drop-shipping presupune dedicatie, ca orice alt business de asemenea. Dacă urmărești să te îmbogățești rapid, acest serviciu nu este pentru tine (ca de altfel nici construirea unei afaceri reale). Dar dacă ești gata să lucrezi, să construiești ceva extraordinar și să culegi roadele eforturilor tale, atunci intră în contact cu noi!

Esti pregatit sa construiesti o experienta de neuitat?

Pentru orice intrebari / detalii referitor la serviciile care le oferim nu ezita sa ne contactezi la contact@lorax.ro sau folosind formularul de contact de mai jos.