Dezvoltare magazine online

Suntem dedicați să vă oferim soluții personalizate, flexibile și de încredere pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele online. Fie că aveți nevoie de un magazin online simplu și eficient sau de o platformă complexă și scalabilă, suntem aici să vă ajutăm să aveți succes în lumea comerțului electronic.

Optimizat pentru toate dispozitivele

Creăm magazine online optimizate pentru desktop, mobil și tablete, acordând o atenție deosebită experienței utilizatorilor pe dispozitivele mobile, dat fiind importanța traficului generat de acestea. Ne asigurăm că designul este de calitate și respectă bunele practici, pentru a oferi o experiență excelentă utilizatorilor pe orice tip de dispozitiv.

Integrari si automatizari

Punem un mare accent pe integrările perfecte, asigurându-ne că toate componentele esențiale, cum ar fi procesatorii de plăți, firmele de curierat, softurile de gestionare stoc, facturierul și altele, sunt integrate și funcționează în mod corespunzător.

Canale de vanzare si retele de socializare

Ne ocupam de integrarea eficientă a canalelor de vânzare, precum Google, Meta (Instagram, Facebook), Pinterest, TikTok și altele, pentru a maximiza expunerea online a magazinului tău. Ne asigurăm că pixelii de urmărire sunt implementați corespunzător și că produsele sunt publicate în mod eficient pe aceste canale, pentru a crea campanii publicitare de succes și a obține rezultate optime în strategiile tale de marketing online.

Contacteaza-ne

Servicii de migrare

Oferim servicii complete de migrare de pe o platformă pe alta, asigurându-vă că nu pierdeți datele existente. Vă sprijinim în transferul bazei de date existente, inclusiv a clienților, conținutului (produse, categorii, etc.), paginilor, articolelor de blog, meniurilor, link-urilor interne și altele. De asemenea, ne ocupăm de setarea de redirect-uri 301 (redirect-uri permanente) pentru a vă menține poziția în rezultatele motoarelor de căutare și pentru a evita apariția paginilor inexistente pe site-ul dvs.

Contacteaza-ne

Functionalitati eficiente

Functionalitati avansate de filtrare, categorizare si cautare pentru a facilita descoperirea produselor de catre clientii tai, permitandu-le sa gaseasca cu usurinta ceea ce cauta intr-un mod placut si intuitiv.

Pagini de produs atractive

Pagini de produs optimizate pentru conversie, care afiseaza produsele si informatiile despre acestea intr-un mod clar, intuitiv si atractiv vizual, pentru a face procesul de cumparare cat mai simplu si usor posibil.

Functionalitati B2B

Functionalitati avansate B2B (business-to-business) care faciliteaza afisarea personalizata a preturilor produselor in functie de client, permit oferte personalizate adaptate nevoilor fiecarui client, stabilesc praguri de reducere in functie de volumul de achizitii, si ofera alte optiuni personalizate pentru a imbunatati experienta de cumparare a clientilor business, intr-un mod eficient si adaptat nevoilor lor unice.

Scrie-ne un mesaj

Pentru mai multe informații legate de serviciile noastre de dezvoltare de magazine online sau pentru a solicita o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați utilizând formularul atașat sau să ne scrieți un email la adresa contact@hardcode.ro.