Pachetul Business

Dacă vrei să începi o afacere, însă ai zero experiență, zero contacte, zero idei și nu ai furnizori, îți vom arăta exact ce să faci. Avem cunoștințele, contactele, materialele pentru învățare plus peste 300.000 de furnizori verificați si drop shippers, verificati si monitorizați regulat.  Îți arătăm tot ce trebuie făcut- de la alegerea nișei potrivite la găsirea furnizorului, de la alegerea produselor potrivite la cum să le pui pe piață. Avertisment: Începerea unei afaceri presupune muncă. Transformarea afacerii într-una profitabilă nu se va întâmpla peste noapte! Dacă urmărești să te îmbogățești rapid, acest serviciu nu este pentru tine (ca de altfel nici construirea unei afaceri reale). Dar dacă ești gata să lucrezi, să construiești ceva extraordinar și să culegi roadele eforturilor tale, atunci intră în contact cu noi!

Cum functioneaza?

Produse autentice și furnizori verificați garantat

 

Fiecare producator si fiecare produse listate au fost verificate individual printr-un proces de verificare foarte strict. Toate sursele existente sunt monitorizate regulat.

Procesul de creare a marcii / identitatea brandului afacerii tale

Identitatea mărcii include logouri, tipografie, culori, împachetare și formularea mesajului, iar aceasta completează și întărește reputația afacerii tale.

Primele impresii sunt puternice, iar, pentru afacerea ta, identitatea mărcii este cea care cauzează cel mai mare impact. Designul mărcii este chipul afacerii tale, înseamnă a pune valorile și personalitatea brandului tău în imagini și cuvinte. Aceste prime percepții trebuie să comunice aspectele pentru care dorești să fie cunoscută marca ta; o identitate cu care rezonează  publicul tău și  care evocă un răspuns emoțional   plăcut și memorabil. 

Dezvoltarea Websiteului

Expertiza noastră în dezvoltarea web are legătură cu website-uri de afaceri, blog, websiteuri ecommerce, dezvoltarea web de comunități online, websiteuri directoare, dezvoltare de portal web, websiteuri pentru anunturi, prezentare etc.

SEO-pregatit și UX-Optimizat

Websiteurile sunt structurate și scrise pentru a asigura crearea unei platforme SEO-friendly și UX-optimizat pentru websiteul tău. Utilizarea tot mai largă a mobilului cere în mod implicit ca produsele noastre să fie compatibile cu dispozitivele mobile. Aproximativ 90% din traficul către un website vine de la motoarele de căutare. Site-ul tău va fi optimizat si va respecta regulile impuse de motoarele de căutare. 

Echipele noastre de dezvoltatori urmăresc procese și proceduri stricte pentru a se asigura că siteurile sunt construite, riguros testate și puse la dispoziție rapid și eficient. 

Marketing

Într-o lume plină de solicitări, noi căutăm publicul tău prin fiecare punct de întâlnire, într-o manieră relevantă pentru viețile lor – și pentru afacerea ta. 

Îți ajutăm afacerea să găsească posibili viitori sau actuali clienți. Te ajută să țintești anumite segmente specifice de utilizatori care este mai probabil să fie interesați de produsele și serviciile oferite de marca ta. Pe parcurs, obții mai multe vânzări. 

Cu strategiile noastre de marketing verificate, afacerea ta va înregistra o creștere reală autentică și graduală în ce privește urmăritorii care se potrivesc publicului tău țintă. 

SEO

SEO este fereastra ta spre mai multe indicii, conversii și vânzări.

  • Obține un loc mai bun în căutările Google
  • Direcționează traficul relevant către siteul tău
  • Implică publicul-țintă
  • Crează indicii și transformă-le în vânzări
  • Dezvoltă-ți afacerea

 

Intrebari frecvente:

Î: Care este diferența dintre serviciile de etichetare privată, magazinele Pre-Made(gata facute) și pachetul business?

R: Private Label Services(Serviciile de etichetare privată)- înseamnă că te punem în legătură cu fabricantul și ei îți vor oferi produsele sub denumirea companiei/mărcii tale. 

Pre-Made Stores (Magazine Gata-Facute)- înseamnă că îți punem la dispoziție websiteul cu produsele deja listate, lista furnizorilor și cunoștințele necesare pentru a gestiona propriul website.

Business Pack (Pachetul Business)- înseamnă că îți arătăm tot ce trebuie făcut- de la alegerea nișei potrivite la găsirea furnizorului, de la alegerea produselor potrivite la cum să le comercializezi. NOTE: Aceasta poate fi orice tip de afacere, comparativ cu  magazinele noastre gata facute care au la bază afacerea de tip drop-shipping. 

Î: Cât durează până fac prima vânzare?

R: Răspunsul este între 2 și 6 luni după desfășurarea primei campanii de marketing, însă depinde de la industrie la industrie. 

Dacă te lupți cu îndoiala cu privire la propriile capacități, vreau să îți spun un lucru important: nu ești singur! 

Esti pregatit sa construiesti o experienta de neuitat?

Pentru orice intrebari / detalii referitor la serviciile care le oferim nu ezita sa ne contactezi la contact@lorax.ro sau folosind formularul de contact de mai jos. Multumim!