design ux

Ce este experienta utilizatorului (UX)?

Ce este experienta utilizatorului (UX)?

Experiența utilizatorului (UX) se referă la orice interacțiune pe care un utilizator o are cu un produs sau serviciu. Designul UX ia în considerare fiecare element care modelează această experiență. Acest lucru ar putea fi orice, de la modul în care un produs fizic se simte în mâna dvs., până la cât de simplu este procesul de checkout atunci când cumpărați ceva online. Scopul designului UX este de a crea experiențe ușoare, eficiente, relevante și plăcute pentru utilizator.

Designul UX nu se referă doar la utilizatorul final; aduce, de asemenea, o valoare imensă afacerii care ofera produsul sau serviciul. Strategia de experiență se referă la conceperea unei strategii de afaceri, care să includă atât nevoile clientului, cât și cele ale companiei.

Proiectarea UX se referă la identificarea unei probleme și proiectarea soluției. Acest lucru necesită cercetări ample și feedback de la clienții existenți sau potențiali.

Designerii nostri UX sunt responsabili pentru asigurarea unei experiențe online cat mai placuta pentru utilizator. De la site-urile de comerț electronic pana la aplicațiile de dating, software-ul CRM, site-uri de prezentare, etc.

Reading next

Despre platforma Shopify

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.